✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

CLT-bouw in West-Vlaanderen

Heeft u interesse om een project in CLT-bouw te ontwikkelen in West-Vlaanderen? Reken dan op Hout Massief Bouw voor het beste eindresultaat. CLT of kruislaaghout is een relatief nieuw houtbouwproduct dat wordt gebruikt voor onder andere systeembouw. Wij spitsen ons al jaren toe op systeem- en houtmassiefbouw om te bouwen aan een duurzamere toekomst.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Ontdek onze kwaliteitsvolle CLT-bouw in regio West-Vlaanderen

Wilt u als aannemer in West-Vlaanderen of elders in België mee zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector door te kiezen voor CLT-bouw? Kies dan voor systeembouwspecialist Hout Massief Bouw voor een feilloze afwerking. Cross Laminated Timber (CLT) of gewoonweg kruislaaghout bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn en onder hoge druk worden samengeperst voor een bijzonder sterk resultaat. Het kan gebruikt worden voor diverse doeleinden, zoals voor vloeren, binnen- en buitenwanden of het dak van een gebouw. CLT vormt zelfs een volwaardig alternatief voor beton of staal, wat ook het klimaat ten goede komt. Bovendien wint CLT aan populariteit door de opslag van CO2 in het bouwmateriaal. Ook Onze magnumboardpanelen zorgen ook voor een voelbaar dichte isolatie op een efficiënte manier. Voor systeembouw of CLT-bouw in West-Vlaanderen is ons bedrijf de beste en meest duurzame optie.

Contacteer ons voor uw project

Bij ons kent architectuur geen grenzen. CLT-bouw is ideaal voor energie-efficiënte gebouwen en we zorgen er steeds voor dat we alle materialen geprefabriceerd opleveren. Wilt u CLT-bouw gebruiken bij uw volgende woning? Contacteer ons voor uw projectontwikkeling. Twijfel niet om ons te bellen op het nummer +3251566025 of te mailen naar info@houtmassiefbouw.eu.