Systeembouw

✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

Fabrikant voor duurzame en moderne systeembouw

Bent u een aannemer en zoekt u een fabrikant voor efficiënte systeembouw? Geef Hout Massief Bouw dan uw volle vertrouwen. Wij zijn actief over heel België en zijn gespecialiseerd in het produceren van een uniek massiefhouten bouwsysteem dat u de kans geeft efficiënt en toch modern te bouwen op kleinere bouwgronden. Systeembouw is de nieuwste en meest duurzame methode in de bouwsector vandaag.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Ontdek onze vooruitstrevende systeembouw

Wilt u meegaan in de nieuwste ontwikkelingen en bijdragen aan een milieuvriendelijke bouwmethode? Dan biedt Hout Massief Bouw als uw fabrikant voor houtbouw u de snelste service aan. Als producent van houtbouw werken wij graag met magnumboardpanels voor het beste resultaat. De systeembouwelementen zijn zo geproduceerd dat ze geen bijkomende isolatie meer nodig hebben, wat deze methode energiezuiniger maakt. Bovendien voldoet elke woning op die manier aan de hoogste isolatie- en brandveiligheidseisen. Wij voorzien de meest circulaire bouwmaterialen voor elk project. Onze magnumboardpanelen of geprefabriceerde elementen zijn geschikt voor alle moderne constructies en worden zeer snel opgeleverd. Daarbovenop is er met dit systeem minder kans op uitvoeringsfouten en gaat er vanwege de aard van de constructie minder plaats verloren. Kortom, systeembouw is de vooruitgang die u zoekt!

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in ons bedrijf voor uw volgende project? Neem dan zeker zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn steeds bereikbaar op ons e-mailadres info@houtmassiefbouw.eu of via ons telefoonnummer +3251566025 voor meer informatie over systeembouw.