Houtskeletbouw West-Vlaanderen

✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

Houtskeletbouw in West-Vlaanderen

Bent u aannemer en wilt gebruik maken van houtskeletbouw voor uw volgende project? Wanneer u een houtskelet wilt bestellen bij een ervaren fabrikant en een leverancier zoekt voor prefab skeletbouw, dan zit u zeker goed bij Hout Massief Bouw. Ons bouwbedrijf levert voor u de best geïsoleerde en vormvaste materialen voor elk project, gefabriceerd bij ons in West-Vlaanderen, geleverd over heel België.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Reken op onze gespecialiseerde houtskeletbouw

Wanneer u ons inschakelt als leverancier van prefab houtskeletbouw, bent u steeds zeker van de beste isolatie en de meest duurzame materialen. Wij zetten in ons bedrijf namelijk in op de meest vooruitstrevende systeembouw zodat u ook complexe ontwerpen kan verwezenlijken. Onze houtskeletbouw kan dienen als complete bouwstructuur voor de gehele woning of u kunt het in combinatie met andere bouwmethoden inzetten. Zo kunt u naast een houtskelet ook onze magnumboardpanels bestellen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Bovendien werken we als fabrikant van het houtskelet in onze structuren ook met CLT of kruislaaghout voor een optimale stabiliteit. U kunt alvast uw constructie berekenen om een idee te krijgen van de diverse panelen die we produceren in de juiste dimensionering.

Contacteer ons bij interesse

Als leverancier van prefab skeletbouw combineren wij duurzaamheid en efficiëntie in onze ontwerpen. Bent u aannemer en heeft u interesse in houtskeletbouw? Wilt u meteen een houtskelet bestellen bij een ervaren fabrikant? Schakel ons dan snel in als uw fabrikant en leverancier van prefab houtskeletbouw. Bij ons kan u een houtskelet bestellen dat volledig op maat is gefabriceerd. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op het nummer +3251566025, maar aarzel ook niet om ons een e-mail te sturen naar info@houtmassiefbouw.eu.