✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

Houtskeletbouw in West-Vlaanderen

Bent u aannemer en wilt u werken met een unieke houtskeletbouw voor uw volgende project in regio West-Vlaanderen? Dan zit u zeker goed bij Hout Massief Bouw. Ons bouwbedrijf levert voor u de best geïsoleerde en vormvaste materialen voor elk project over heel België. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in systeem- en houtmassiefbouw.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Reken op onze gespecialiseerde houtskeletbouw uit West-Vlaanderen

Bij bouwbedrijf Hout Massief Bouw bent u steeds zeker van de beste isolatie en de meest duurzame materialen. Wij zetten in ons bedrijf namelijk in op de meest vooruitstrevende systeembouw zodat u ook complexe ontwerpen kan verwezenlijken. Onze houtskeletbouw voor uw woning in West-Vlaanderen of elders in België kan dienen als complete bouwstructuur voor de gehele woning of u kunt het in combinatie met andere bouwmethoden inzetten. Zo kunt u onze magnumboardpanels gebruiken voor zeer uiteenlopende doeleinden. Bovendien werken we in onze structuren ook met CLT of kruislaaghout voor een optimale stabiliteit. U kunt alvast uw constructie berekenen om een idee te krijgen van de diverse panelen die we produceren in de juiste dimensionering.

Contacteer ons bij interesse

Bent u aannemer en heeft u interesse in de houtskeletbouw van ons bedrijf in West-Vlaanderen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten en wij helpen u graag verder. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op het nummer +3251566025, maar aarzel ook niet om ons een e-mail te sturen naar info@houtmassiefbouw.eu.