CLT-wanden

✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

CLT-wanden

CLT-wanden zijn meer dan een trend; het zijn de bouwstenen van moderne, efficiënte, en duurzame constructies. Als u op zoek bent naar een bouwmethode die zowel veelzijdig als betrouwbaar is, is CLT of Cross-Laminated Timber een overweging waard. Bij Hout Massief Bouw streven we ernaar om de hoogste kwaliteit CLT-wanden te leveren, op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

De meerwaarde van kwaliteitsvolle CLT-wanden

De voordelen van het gebruik van CLT-wanden zijn talrijk. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar bieden ook uitstekende thermische en akoestische isolatie. In de wereld van CLT-bouw zijn deze wanden een keerpunt. Als fabrikant van prefabwanden kunnen we bevestigen dat de precisie en kwaliteit van CLT-wanden ongeëvenaard zijn. Dit resulteert in een sneller en efficiënter bouwproces, terwijl de kans op constructiefouten geminimaliseerd wordt. Bovendien is dit een uiterst duurzame keuze, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact van uw project.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Als toonaangevende fabrikant in de houtbouw, bieden we naast CLT-wanden nog andere bouwmaterialen aan. Zo produceren wij ook magnumboard als een veelzijdige oplossing voor uw bouwbehoeften. Nu is het ideale moment om te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid in één complete bouwoplossing. Bent u klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op om alle details grondig te bespreken.