Circulaire bouwmaterialen

✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

Circulaire bouwmaterialen

Zoekt u een duurzame, ecologische bouwmethode met circulaire bouwmaterialen? Dan kunnen wij u bij Hout Massief Bouw zeker helpen. Wij zetten namelijk in op systeembouw met de meest milieuvriendelijke materialen en de beste isolatie. Blijf niet achter en ga voor de nieuwste, meest duurzame methode in de huidige bouwsector.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Kies voor een duurzame toekomst met onze circulaire bouwmaterialen

Wist u dat beton- en staalbouw een van de meest vervuilende industrieën is ter wereld? Daar willen we bij Hout Massief Bouw niet aan bijdragen. Onze bouwfirma is gespecialiseerd in massieve houtbouw die er niet alleen voor zorgt dat u duurzaam kunt bouwen, maar ook dat u energiezuinig kunt leven. Onze circulaire bouwmaterialen voldoen aan de hoogste thermische isolatie-eisen voor een aangepast binnenklimaat. Bovendien is hout een goede vochtregelaar en kunt u rekenen op ideale isolatiewaarden. Wij werken met vormvaste magnumboardpanelen, bestaande uit producten die uitsluitend gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen met lage emissiewaarden. Ook voor onze CLT-bouw gebruiken we hout uit duurzaam beheerde bossen, dat u zonder gezondheidsrisico’s in uw gebouwen kunt gebruiken. Daarbovenop zijn de circulaire bouwmaterialen natuurlijk zo gemaakt dat ze deels hergebruikt kunnen worden. Kortom, laat u verleiden door onze systeembouw voor een snellere en toekomstgerichte bouwmethode.

Neem contact met ons op

Wilt u als aannemer ook ecologisch bouwen met circulaire bouwmaterialen en zoekt u een producent in regio West-Vlaanderen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Dat kan zowel telefonisch door te bellen naar +3251566025 als door ons een e-mail te sturen naar info@houtmassiefbouw.eu.