Wij zijn fabrikant van magnumboardpanels voor aannemers

Houtmassiefbouw in West-Vlaanderen

Zoekt u een fabrikant van houtmassiefbouw in regio West-Vlaanderen? Zoek dan niet langer en ga met ons in zee. Hout Massief Bouw is gespecialiseerd in systeembouw en is producent van unieke materialen, zoals een magnumboard. Met ons Swiss Krono MagnumBoard OSB-systeem dat wij voor u prefabriceren, garanderen we uitstekende kwaliteit. Wij werken samen met aannemers van over heel België.

Bekijk het systeem

Wat is houtmassiefbouw?

Houtmassiefbouw Sawco is fabrikant van een droge en snelle bouwmethode met een vooruitstrevend productieproces. Zo wordt er van elk project een 3D-productietekening opgemaakt. Bij dit uniek bouwsysteem worden tijdens de ontwerpfase de uitsparingen voor technieken reeds in- en uitwendig voorzien, waardoor u heel wat tijd wint tijdens de afwerking. Ook de precisie waarmee we als producent de bouwelementen en magnumboards maken, zorgt ervoor dat een gebouw op twee weken volledig wind- en waterdicht is. Hout Massief Bouw Sawco is de betrouwbare producent van magnumboardpanelen en magnumpanels.

Kies voor onze houtmassiefbouw voor uw moderne projecten

Hout Massief Bouw biedt u de beste, meest duurzame materialen met een hoge isolatiewaarde aan voor al uw diverse projecten. Onze houtskeletbouw is erg gevorderd waardoor onze constructies zelfs de meest complexe en verfijnde architecturale concepten alsook hoogbouw kunnen dragen. Bovendien kan zo’n bouwpakket op zeer korte tijd worden geplaatst. Door de simpliciteit van onze constructies bespaart u al snel veel ruimte binnenin uw woning en heeft u meer creatieve mogelijkheden in het ontwerp. Als producent van het magnumboard garanderen wij stevige, geprefabriceerde en uiterst vormvaste wanden, plafonds en dakelementen die we eenvoudig kunnen maken met afmetingen tot 18 x 2,8 m. Het eindresultaat zijn duurzame, winddichte gebouwen met een minimum aan voegen.

Contacteer ons voor meer informatie

Denk bij uw zoektocht naar een producent van magnumboardpanelen in West-Vlaanderen zeker aan ons systeembouwbedrijf. Heeft u interesse in onze werking, maar wilt u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@houtmassiefbouw.eu of bel ons op het nummer +3251566025.