Fabrikant prefabwanden

✔ Specialist in houtbouw

✔ Duurzame materialen

✔ Grote afzetmarkt

Fabrikant van prefabwanden

Bent u momenteel nog op zoek naar een fabrikant van prefabwanden voor een moderne afwerking van uw volgende project? Reken dan op de service van Hout Massief Bouw voor het beste ecologisch houtmassief bouwsysteem. De precisie waarmee we onze geprefabriceerde panelen samenstellen, zorgt voor een foutloze afwerking.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?

systeembouw-afbeelding

Vertrouw uw project toe aan een ervaren fabrikant van prefabwanden

Wenst u een beroep te doen op een fabrikant van prefabwanden voor de ontwikkeling van een moderne, duurzame woning? Denk dan zeker aan onze bouwfirma Hout Massief Bouw voor de productie van uw materialen. Met onze prefab magnumboardpanels spaart u niet enkel tijd uit bij de afwerking, maar de aard van de constructie zorgt er ook voor dat u veel aan ruimte wint binnenin uw woning. Wij garanderen u een hoge kwaliteit en snelle bouwtijden voor een minimum aan overlast voor u en uw omgeving. Aangezien wij onze materialen, zoals de CLT-wanden, volledig wind- en waterdicht prefabriceren, zijn ze niet weersafhankelijk en loopt uw project geen bouwvertraging op. Bovendien heeft u op die manier geen last van verborgen vocht in uw woning. Onze wanden vragen verder geen extra isolatie en zijn dus ideaal voor een directe binnenafwerking. Ook de circulariteit van onze materialen maakt van systeembouw het meest duurzame alternatief.

Vraag uw offerte aan

Als u een fabrikant van prefabwanden zoekt voor een moderne, energiezuinige woning, kunt u altijd van over heel België bij ons terecht. Vul ons contactformulier en wij stellen een offerte op. U kunt ook steeds bellen naar +3251566025 of mailen naar info@houtmassiefbouw.eu en wij gaan voor u aan de slag. Bij deze bouwmethode weet u op voorhand exact wat de kosten zullen zijn voor de bouw en afwerking van de woning. Ook kunt u alvast uw constructie berekenen zodat u een idee krijgt van de precieze afmetingen.