PRODUCTIE MAGNUMBOARD

Wij zijn fabrikant van magnumboardpanelen voor schrijnwerkers, architecten, bouwpromotors, aannemers,…

MAGNUMBOARD PANELS

Wij produceren Swiss Krono Magnumboard, geprefabriceerde elementen, om te leveren aan andere, zorgvuldig geselecteerde partners. Zij zijn specialisten  in het daadwerkelijk realiseren en monteren van SWISS KRONO MAGNUMBOARD® OSB-gebaseerde constructies.

Grote, geprefabriceerde en uiterst vormvaste wanden, plafonds en dakelementen kunnen eenvoudig en flexibel worden gemaakt met afmetingen tot 15 x 2,8m. Het eindresultaat zijn duurzame winddichte gebouwen met een minimum aan voegen. Omdat het SWISS KRONO MAGNUMBOARD® OSB systeem geprefabriceerd wordt, kunnen zelfs complexe en verfijnde moderne architectonische concepten in een minimum aan tijd gerealiseerd worden. Het systeem is zeer veelzijdig, of het nu alleen als complete bouwoplossing wordt gebruikt of in combinatie met andere bouwmethoden.
De verdiepingshoge formaten kunnen worden benut om gebouwen op te trekken met slechts één SWISS KRONO MAGNUMBOARD® OSB-paneel aan elke zijde per bouwlaag. Het systeem biedt alle voordelen van de conventionele massief houten wand-, plafond- en dakconstructie, maar is tegelijkertijd zeer efficiënt en kostenbesparend. Het is goedgekeurd voor gebouwen tot 13 m hoog, units met een vloeroppervlak tot 400 m², ondergrondse constructies en diverse andere minder gebruikelijke gebouwtypes.
De producten zijn uitsluitend gemaakt van milieuvriendelijke materialen met lage emissiewaarden, zoals hout uit duurzaam beheerde bossen, en kunnen zonder gezondheidsrisico’s in gebouwen worden gebruikt.
Blauer Engel voor SWISS KRONO OSB/4 (Blauer Engel is een Duits label voor ecologische producten, opgericht in 1978 door het Duitse Ministerie van Binnenlandse zaken.)

 

CONTACTEER ONS